Ajax-fans nu al klaar met Maurice Steijn, vinden zijn dochter interessanter

Ajax-fans nu al klaar met Maurice Steijn, vinden zijn dochter interessanter

Maurice Steijn is de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De Hagenaar heeft een contract getekend voor 3 jaar. Ajacieden zijn stomverbaasd en op internet wordt dan ook verbouwereerd gereageerd. Mensen lijken de keuze voor Steijn niet echt te begrijpen.

Prima gepresteerd

Over de loopbaan van Steijn kunnen we kort zijn. Met minimaal spelersmateriaal heeft de beste man het vrij prima gedaan. Hij coachte ADO Den Haag, VVV-Venlo, Al-Wahda, NAC Breda en Sparta Rotterdam. Geen hoogvliegers dus. Alhoewel het met Sparta afgelopen seizoen wel goed ging.

Steijn wist de Rotterdammers vorig jaar te behoeden voor een zeker lijkende degradatie en eindigde met Sparta dit jaar op de zesde plaats.

Het had niet veel gescheeld of Sparta was in Europa gaan voetballen. Daar hadden we natuurlijk niet aan moeten denken. Het is maar goed dat FC Twente de play-offs won.

Doorzichtig gelul

Maar goed, Maurice is dus de nieuwe coach van Ajax. Een of andere vage Duitser die het nu voor het zeggen heeft bij Ajax, heeft hem vastgelegd.

De reacties op sociale media liegen er niet om. Er zijn wel wat voorstanders te vinden, maar veel mensen twijfelen eraan of hij de juiste man is voor de klus.

Dat wordt mede ingegeven door Maurice zelf, die op de persconferentie ineens de liefde verklaarde aan Amsterdam. Zo zei hij dat hij er wel eens gaat winkelen, noemde hij Amsterdam fantastisch en raaskalde hij nog meer doorzichtige taal tegen de aanwezige journalisten.

Dochter

Gelukkig zien veel fans ook de zonnige kant in van Maurice Steijn. Hij heeft namelijk een fabuleus mooie dochter: Biba. Ze is 23 jaar en krijgt steeds meer volgers.

Dat snappen we ook wel, als we haar Instagram-foto’s onder de loep nemen. Wanneer Ajax matig voetbalt, kun je altijd nog hopen dat Biba in het stadion zit 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I B A (@bibasteijn_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I B A (@bibasteijn_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I B A (@bibasteijn_)

Scroll naar boven