Bizarre beelden: Ajax-voetballer Steven Berghuis slaat fan knock-out

Bizarre beelden: Ajax-voetballer Steven Berghuis slaat fan knock-out

Op Twitter gaan momenteel zorgwekkende beelden rond van Steven Berghuis. Te zien is hoe de speler van Ajax volledig buiten zinnen raakt en vol uithaalt naar een jongere voetbalsupporter van FC Twente. Op dit moment is er nog geen verdere context.

Krankzinnig

Ajax verloor vanmiddag met 3-1 bij FC Twente en eindigt het seizoen op de derde plaats. Berghuis, die bekendstaat om zijn korte lontje, kreeg het buiten het stadion blijkbaar aan de stok met een supporter.

De beelden laten niets aan de twijfel over. Berghuis loopt naar het hek waar supporters staan en haalt vol uit. Daarna komt de beveiliging aanlopen en escorteert de zwaar gefrustreerde voetballer de bus in.

Wij zijn erg benieuwd wat zijn werkgever Ajax en de KNVB hiervan vinden. Als het andersom zou zijn geweest, zouden de media er weer vol mee staan. Onderstaand de krankzinnige beelden, want als je dit doet ben je natuurlijk niet helemaal fris in je hoofd.

Update: Bergvuist komt voor Brobbey op?

Inmiddels sijpelt er wat meer informatie binnen. Berghuis zou uit zijn slof zijn geschoten, nadat een supporter iets over zijn dochtertje zei.

Dit is nog niet bevestigd. Een andere getuige vertelt tegen het Algemeen Dagblad dat Berghius ‘opkwam’ voor zijn maatje Brian Brobbey. Die zou zijn uitgescholden voor ‘k@nker zwarte’.

Dit incident zal vermoedelijk een flinke staart krijgen, aangezien de directie van Ajax dit niet zal accepteren.

Scroll naar boven