Breaking: Danny de Munk blijkt toch vreemdganger

Danny de Munk blijkt toch vreemdganger

Danny de Munk, door Wolter Kroes onlangs nog neergezet als een lieve jongen, heeft bekend dat hij zijn vrouw heeft bedrogen. Vijftien jaar geleden, dat dan weer wel. Maar toch. De Munk noemt het zelf ”een oud lijk uit de kast.”

Eerder deze maand werd er aangifte gedaan tegen De Munk vanwege verkrachting. Danny ontkent dat hij seks met de vrouw heeft gehad. Wel heeft er volgens hem iets anders plaatsgevonden. Op het herentoilet voorafgaand aan een voorstelling. Dat zou gaan om ´een vrijpartij´. Volgens De Munk is er daarbij alleen gezoend.

Vakantiehuis

Maar er is meer juice, De Munk heeft ook bekend dat de bewuste vrouw op zijn uitnodiging naar een heel speciaal plekje is gekomen: zijn vakantiehuisje. Daar zouden de twee ‘elkaar hebben opgehitst’ totdat een ‘hard elektronisch geluid’ een einde maakte aan de erotische praatsessie. ”Ik kijk naar de tafel en daar zijn onze telefoons.”

Volgens De Munk had de vrouw hun gesprek stiekem opgenomen. Dat vond Danny niet leuk. ”Ik heb dus direct ingegrepen en haar de huid vol gescholden.” Daarna heeft De Munk de vrouw zijn huis uitgetrapt met het vriendelijke verzoek de geluidsopnames te wissen.

De Munk is niet blij met de ”valse aangifte” van verkrachting tegen hem. Hij gaat daarom tegenaangifte doen en wil ”de onderste steen boven hebben.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven