Dit is Wendy van Hout, de nieuwe vlam van Peter Gillis uit Eindhoven

Voorbij alle juridische geschillen is er altijd ruimte voor liefde. Peter Gillis, de bekende ondernemer en realityster, heeft een nieuwe liefde gevonden in de charmante Wendy van Hout uit Eindhoven welke hij al direct had voorgesteld. Geboren en getogen in de bruisende stad en afkomstig uit een echte kermisfamilie, heeft Wendy zijn hart veroverd op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel.

Tijdens het openingsweekend van het park, dat melden de twee tortelduifjes, ontstond er een bijzondere ontmoeting. Wendy was op zoek naar een vaste standplaats om gezellige uitstapjes met haar kinderen te maken. Het was puur toeval dat ze hier in gesprek raakten, waarna ze samen een kopje koffie dronken. Er was direct een positieve klik tussen hen.

In haar jeugd groeide Wendy op in een liefdevol gezin met hardwerkende ouders en twee broers. Zelf is ze moeder van vijf kinderen uit drie verschillende relaties. Gelukkig onderhoudt ze goede banden met al haar kinderen en hun vaders. Haar twee oudste kinderen, 17 en 19 jaar oud, studeren en wonen in Frankrijk, maar komen regelmatig naar Nederland om hun moeder te bezoeken. Wendy brengt veel tijd door met haar jongste drie zoons, van 4, 9 en 11 jaar oud.

Wendy begon haar werkende leven op de kermis, waar ze met haar familie door het land reisde. Later startte ze een handel in tassen en accessoires en opende ze twee kledingwinkels. Na een faillissement in 2017 waagde ze zich in 2019 aan een carrière als tatoeëerder. Helaas duurde dit niet lang vanwege de coronalockdown, volgens haar eigen woorden.

Wendy van Hout

Tegenwoordig verdient Wendy haar geld met een webshop en sociale media, wat handig is gezien de televisie-opnames rondom Peter Gillis. Voor de camera staan is niet nieuw voor haar, aangezien ze enkele jaren geleden te zien was in de videoclip van het nummer “Jij Bent Een Golddigger” van zanger Gerard Palts.

De kinderen van Wendy en Peter Gillis, die zelf uit Asten komt, hebben elkaar inmiddels ontmoet. Het stel heeft plannen om snel samen te gaan wonen in Peter’s nieuwe villa in Neerpelt. Wendy maakt zelfs al haar opwachting in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma “Massa is Kassa”.

Hoewel Peter Gillis momenteel betrokken is bij meerdere rechtszaken, waarbij verschillende gemeenten strijden tegen zijn illegale huisvesting van arbeidsmigranten en een rechtszaak loopt over de vermeende mishandeling van zijn ex-partner Nicol Kremers, laat hij zich niet weerhouden van het najagen van de liefde. Onlangs nog is bekend geworden dat Gillis de gemeente Loon op Zand een bedrag van 170.000 euro moet betalen.

Scroll naar boven