Lekker! Arie Boomsma legt zichzelf letterlijk zwijgen op

Lekker! Arie Boomsa legt zichzelf letterlijk zwijgen op

Arie Boomsma is bezig met een experiment. De influencer en fitman slaapt per heden met plakband op zijn muil. Geen ducktape helaas dat in 94 banen om zijn nek en mond is vastgebonden. Hoewel wij erg blij zijn voor zijn vrouw, zit er een plan achter. Arie doet dit namelijk om ‘gezondheidsredenen’. Touche!

Volgens Boomsma brengt neusademen enorm veel voordelen met zich mee. Je neus fungeert volgens hem als een soort filter, waardoor stof, vuil en bacteriën geen kans hebben om zich te nestelen in longen.

Nog meer voordelen

Maar Arie gaat verder, want hij beweert na een nachtje vastgetaped te hebben gezeten ”frisser en met meer energie” wakker te worden.

Heb jij nog nooit met plakband op je mond geslapen? No worries, want Arie zegt dat je het kan leren. Begin gewoon met aftapen als je huishoudelijke klusjes doet. Lekker afwassen met tape op je mond, of het grasmaaien of weten wij veel wat.

Oh en ook niet onbelangrijk: mensen die door hun neus ademen, zijn less likely om keihard te snurken. Dat is dan wel weer mooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven