Mark Rutte bedreigt Nederlanders met langer aanblijven

Mark Rutte bedreigt Nederlanders met langer aanblijven

De extreem geliefde minister-president van Nederland Mark Rutte, heeft onze bevolking ernstig bedreigd door uit de school te klappen over zijn toekomst als premier. Rutte dreigt op 2 augustus aanstaande de langstzittende premier te worden na Ruud Lubbers, maar wil nog minimaal 12 jaar door als politiek leider.

Zoals bekend is het gros van Nederland daar niet gelukkig mee. Dat maakt Mark weinig uit, omdat hij er ”mee heeft leren leven”. Daarnaast bezit hij de drang om ”problemen op te lossen” en staat hij bij elke ministerraad met ”druipende mondhoeken” om zich in te kunnen zetten voor Nederlanders. Dat zeggen wij niet, maar dat zegt Rutte zelf.

Toegegeven, Rutte heeft in 12 jaar tijd een hoop bewerkstelligd binnen ons land. Zo heeft meer dan de helft van de bevolking een bloedhekel aan hem, kunnen de boeren zijn bloed wel drinken en zijn prijzen de pan uit gestegen.

Toch een lekkere staat van dienst, en dan zijn we de SMS-gate, zijn vergeetachtigheid en tientallen andere politieke wanbesluiten gemakshalve even ‘vergeten’.

Afijn, op naar nog 12 jaar Mark Rutte 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven