Met deze simpele truc heb je altijd prijs op de kermis

Met deze simpele truc heb je altijd prijs op de kermis

Grijpmachines zijn er in allerlei soorten en maten. De ene zit vol met knuffels, terwijl je bij andere machines zelfs dure iPhones kunt winnen. KUNT inderdaad, want de kans dat je met 1 of 2 euro een peperdure prijs uit het bakje haalt is natuurlijk verwaarloosbaar.

Toch probeert menigeen het. Simpelweg omdat het enorm aantrekkelijk klinkt. En dat is wat kermisexplointanten natuurlijk ook wel weten. Over het algemeen gooi je drie keer zoveel geld in de machine voor een knuffel die je in de winkel voor slechts een paar euro koopt.

Truc

Een anonieme man heeft op YouTube een filmpje geplaatst waarin hij laat zien hoe hij altijd prijs heeft bij grijpmachines. En dat is makkelijker dan je denkt.

Het enige wat hij deed is een magneet kopen, die hij gebruikte in plaats van de grijphaak. Je moet het zien om te geloven. En nee, natuurlijk is dit niet de bedoeling. Als je betrapt wordt heb je vermoedelijk een gigantisch probleem met de eigenaar en/of met de politie, maar dat is van latere zorg 😉

Onderstaand de video. We moeten toegeven: dit is verschrikkelijk goed bedacht en het werkt nog ook. Ben jij van plan om dit te gaan uitproberen? Laat ons weten of het gelukt is!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven