Scootertuig slaat bejaarde man bewusteloos en gaat er vandoor

Scootertuig slaat bejaarde man bewusteloos en gaat er vandoor

Een 72-jarige man is afgelopen zaterdagavond rond 22.25 uur op de Weerestraat in Obdam door meerdere personen op een brom- en/of snorfiets afgeranseld. Dat meldt de politie.

Vuistslag in gezicht

De aanleiding is momenteel nog onduidelijk, voor zover er een excuus kan gelden voor een dergelijke laffe daad. Volgens de politie kreeg de man het aan stok met scooter- en snorfietsrijders.

Een van de jongeren stapte van zijn voertuig af, en sloeg de man met een kiezelharde kaakslag tegen de grond. Hij is daarna buiten westen geraakt.

Gevlucht

De dader, die een felroze broek droeg, is direct daarna met zijn maatjes gevlucht. Er is een onderzoek opgestart en men is op zoek naar mogelijke getuigen.

De toestand van het slachtoffer is momenteel onbekend. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht in deze zaak. Het onderzoek naar de mishandeling en de zoektocht naar de verdachten zijn in volle gang.

Mensen die informatie hebben over dit incident wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Scroll naar boven