Vreselijk: Angela Groothuizen aangereden

Angela Groothuizen

Maandagen zijn van zichzelf al verschrikkelijk, maar de nieuwe week van Angela Groothuizen (63) had niet slechter kunnen beginnen. De zangeres werd aangereden. “Alles doet zeer.”

Angela deelt het nieuws vandaag op haar Twitterpagina @Angelagroothuiz, waar haar volgers haar gelukkig massaal beterschap wensen. Het was behoorlijk schrikken voor Angela en dan helpen al die lieve woorden veel. Zo zegt @VanFooBar “Sterkte” en houdt @avandeweerdhof het bij een kort en bondig “Beterschap”. Twitteraar @blij_ei_met_mij doet ook een duit in het zakje. “Toch altijd leuk die fietsers… Beterschap.”

Ondersteboven

Het Voice of Holland-jurylid werd aangereden door ‘een f*cking Van Moof’. De televisiebekendheid schrijft ook dat de fietser op het moment van de botsing ‘sneller dan het licht’ ging. Geen wonder dus dat Angela behoorlijk ondersteboven is van het incident. “Alles doet zeer”, schrijft ze. Volgens haar management gaat het desondanks ‘oké’ met Angela.

Blauwe plekken

Nadat Angela een beetje van de schrik is bekomen, deelt ze een update over haar situatie. Het valt nu mee met de pijn. “Dank voor de lieve berichtjes. Het valt allemaal mee hoor. Wat blauwe plekken. Rekken en strekken en het is weer goed.” In de reacties op haar Tweet wordt gevraagd of Angela de fietser aansprakelijk gaat stellen voor haar verwondingen. Daar geeft de tv-coryfee geen antwoord op. Wij wensen Angela in ieder geval veel beterschap!

Multitalent

Angela Groothuizen werd bekend als zangeres van de Dolly Dots. Deze meidengroep werd opgericht in 1979. Later ging Groothuizen aan de slag als presentatrice. Zo presenteerde ze onder meer de televisieprogramma’s Popcorn, De Uitdaging en Sex met Angela. Ook schreef ze liedjes voor Kinderen voor Kinderen en bracht ze in 2008 solo-cd Melk en honing uit. In recente jaren was Groothuizen te zien als coach-jurylid van onder meer X Factor, The voice of Holland, It Takes 2 en The Tribute, Battle of the Bands.

Scroll naar boven