ZIEN: Tino Martin(i) probeert op te treden na middagje comazuipen

ZIEN: Tino Martin(i) probeert op te treden na middagje comazuipen

Zanger en parttime alcoholist Tino Martin: voor al uw feestjes en partijtjes. De rondbuikige zanger had afgelopen weekend weer een dikbetaald feestje. Ditmaal werd hij geboekt door een stelletje dat het al vijfentwintig jaar met elkaar volhoudt in Winterswijk. En wie nodig je dan uit!? Tino Martin(i) natuurlijk.

Ohja, en ook OGENE en de door iedereen vergeten Brace en Lange Frans. Althans, die laatste twee had niemand geboekt, maar werden bij een soort package-deal gedaan. Tussen het complotdenken door kwam Lange voor de vier miljoenste keer Moppie zingen. Zonder sidekick Baas-B, dat helaas dan weer wel.

Afijn, het welingevoerde Juice Channel weet te melden dat Tino als allerlaatste mocht performen. Zo kon hij de avond niet verzieken. Maar dat deed hij alsnog. Volgens een bron van Juice Channel had Tino de gehele middag ”aan de zuip” gezeten. Iets dat ook duidelijk terug te horen was toen hij een poging deed een nummer van wijlen Andre Hazes te zingen.

Andre zou zich om hebben gedraaid in zijn graf, zo slecht was het. Maar Tino heeft poep aan iedereen en is er maar liefst 12.000 euro rijker van geworden. TWAALFDUIZEND EURO. U leest het goed. Het is niet bekend of de drank daarbij was inbegrepen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven